23
Новини
ico
  • Бюш - новий вишуканий десерт Delikacia 20.02.2013

    "Бюш" - таку назву має новий вишуканий десерт кондитерської Delikacia.

    Назва (фр.bûche) є перекладом слова "поліно", яким традиційно французи пригощають гостей на зимові свята. За легендою вишневе поліно з’являлося на Різдво перед входом в дім як оберіг. Через століття такі "поліна" з’явилися на столі у вигляді незвичних десертів до святкового столу.

    Бюш – багатошаровий десерт, який складається з тіста та поєднання кремів. До вашої уваги:

    Бюш шоколадний з яблуками - поєднання кислих яблук в заварному кремі з шоколадним мусом та какао-бісквітом без борошна.

    Бюш "Анафантін" - ванільний крем "Шибуст", полуничне пюре, пастіла та фісташковий бісквіт.

    Незвичайно та по-французьки вишукано. Десерти можна покуштувати в кондитерській Delikacia (вул. Коновальця, 138а) та кав’ярні «Говорить Івано-Франківськ» (пл. Ринок 8) та в закладах наших партнерів.